Castiguri din videochat

CÂT SE CÂȘTIGĂ DIN VIDEOCHAT?

Toți suntem motivați de un salariu foarte bun, iar în România, domeniul videochat-ului este unul dintre cele mai alese când vine de câștiguri super mari, care să îți permită să duci un stil de viață exact așa cum ți-l imaginai dintotdeauna, fără griji, relaxată și distrandu-te fără să ții socoteala cheltuielilor.

Câștigă INDEPENDENȚA FINANCIARĂ !

“Încă de mică îmi vedeam mereu părințîi cum se certau din cauza banilor, tata nu câștiga suficient cât să ne ajungă (mai am 2 surori și un frate), astfel că au ajuns până la urmă să se despartă și am dus-o toți și mai greu după… Eu mi-am promis că nu voi trăi o viață la fel, iar când am descoperit domeniul videochat-ului, mi-am schimbat viața complet! Îmi iau numai haine de firma, îmi permit orice răsfăț, cumva simt că am lumea la picioare! Să îți doreșți mulți bani nu înseamnă să fii materialistă, înseamnă să investeșți în ține și în fericirea ta!”
Mihaela
27 ani

CELE MAI BUNE CÂȘTIGURi ÎN TIMP SCURT

Câștigurile pe oră sunt mult mai mari decât la orice alt job – totul va ține de ține, la urma urmei, ca să încasezi mai mult la fiecare plată, noi nu putem decât să îți promitem că la noi vei putea face foarte foarte mulți bani, pentru că în acest domeniu încă din prima luna poți deveni independentă financiar.

TOT CE TREBUIE SĂ FACI ESTE SĂ PORȚI CONVERSAȚII ONLINE

Munca ta va presupune ceea ce oricum faci deja – să vorbeșți cu oameni în mediul online. În ziua de azi, toți comunicăm cu familia sau prietenii prin intermediul chat-urilor, și atunci, de ce să nu poți face un job din asta? Vei cunoaște oameni noi din întreaga lume, vei crea conexiuni cu ei, deci poți spune chiar că îți vei face noi prieteni cu care să îți împărtășești viața și pe care să îi asculți și să îi ajuți. Și da, vei face mulți bani din asta! Nu ai nevoie de niciun fel de experiență anterioară, nu îți trebuie studii în vreun domeniu anume, nu vei avea tot felul de task-uri și extra task-uri, nu vei avea deadline-uri sau șefi care să te certe – vei lucra într-un mediu destins și relaxat, în care să te simți confortabil și să devii cea mai bună versiune a ta.

BONUSURI PERIODICE, DE PERFORMANȚĂ, DE RECOMANDARE

Pe lângă câștigurile incredibile, vei putea beneficia și de alte bonusuri periodice! Dacă eșți foarte implicată și dedicată muncii tale, vei putea primi și bonusuri de performanță, pentru că vrem să te simți apreciată și să știi că eșți răsplătită cum trebuie pentru tot ceea ce faci! Pentru noi, motivarea tuturor colegelor noastre (nu credem în șefi și angajați, suntem toți colegi) este foarte importantă și vrem să rămâi cu noi cât mai mult timp! În plus, dacă îți recomanzi și prietenele, poți primi bonus și pentru asta! În echipa noastră, suntem toți prieteni, și cum poate fi mai ușor să continuăm să creștem un astfel de mediu, dacă nu și prin a ne aduce prietenii pe care îi avem deja?

CE FACI ȘI CE PRIMEȘTI

Bonusuri de performanță

Dacă faci o treaba bună, trebuie să fii răsplătită, nu? Dacă lună de lună, dai dovadă de profesionalism și rezultate excelente, nouă nu ne rămâne decât să îți arătăm cât de mult te apreciem oferindu-ți bonusuri de performanță!

Bonus de recomandare

Ai prietene care te invidiază pentru cât de fericită și mulțumită eșți la job și pentru banii pe care îi faci? În loc să stricați prietenia, mai bine le recomanzi și pe ele!

Susținere cumpărare diverse

Înțelegem cât este de important să ai propria locuința și/sau propria mașină, așadar vei primi de la noi toată susținerea de care ai nevoie pentru a îți atinge țelurile. Vei putea foarte ușor să câștigi banii de avans, iar noi îți vom fi alături cum putem mai bine ca tu să ajungi să ai stilul de viață visat.

Operații estetice

Vrem să te simți bine în pielea ta, vrem să fii fericită, deci dacă tu vei simți că o operație estetică te va ajuta să te iubeșți și mai mult, noi îți vom oferi tot suportul de care ai nevoie!

Excursii gratuite

Nu totul este despre muncă, știm cât contează să călătoreșți, de aceea, avem mereu concursuri în cadrul cărora vei putea câștiga excursii gratuite în întreaga lume! Tu în ce destinație exotică ți-ai dorit dintotdeauna să mergi?

Taxe la stat

Nu trebuie să îți faci griji legat de contribuțiile la stat! Fiind un job legal ca oricare altul, toate taxele vor fi plătite în funcție de venitul încasat.

ÎNTREABĂ-NE ȘI CONVINGE-TE

Suntem conștienți că încă există multe întrebări și sprâncene ridicate când vine vorba de domeniul videochat-ului, dar te asigurăm că este la fel de sigur și legal ca orice alt domeniu! Diferența este că te vei simți mult mai liberă lucrând aici, mult mai împlinită și fericită! Mulți oameni își doresc un loc de muncă pentru stabilitate financiară, dar în cele mai multe dintre cazuri, fie ajung să lucreze în domeniul nepotrivit și astfel să fie foarte nefericiți, fie ajung să lucreze mult prea mult și asta să le distrugă sănătatea. La noi, nu trebuie să îți faci nicio grijă, pentru că joburile noastre nu presupun decât să te distrezi, să comunici foarte mult, să te simți bine cu ține însăți și să te dezvolți pe toate planurile. Programul flexibil îți va asigura un stil de viață în care să ai suficient timp pentru ține, hobby-uri tale și cei dragi! Nu contează dacă eșți introvertă, vei vedea cum încet încet te vei transforma într-o femeie sigură pe ea, cochetă, seducătoare și conștientă de propriile-i puteri! Vei vedea cum orice relație din viața ta se va transforma într-una mult mai benefică, pentru că vei înțelege mai bine tipologiile umane și cum să te porți cu fiecare om în parte pentru a avea o legătură cât mai pozitivă. Noi îți vom oferi cadrul în care să te dezvolți, te vom consilia la orice pas și ne vom bucura alături de ține la fiecare succes pe care îl vei avea! Tu ce aștepți de la un job?