Studio Videochat Non-Adult

CE INSEAMNA VIDEOCHAT NON – ADULT

Înseamnă comunicare, înseamnă prietenie, înseamnă intimitate cu adevărat – pentru că există oameni care nu sunt în căutare de trupuri dezgolite, videochat-ul non-adult este pentru cei care caută să creeze conexiuni adevărate, dar sunt mult prea introvertiți sau timizi să facă asta în viață reală. Iar tu îi poți ajută să se deschidă, poți crea adevărate și sincere prietenii!

Fără Nuditate !

100% fara nuditate 100% non-adult!

Da, ai citit bine! Videochat-ul non-adult nu implică deloc nuditate. Aici te vei putea dezbrăca de orice “haine” sociale fără să fie nevoie să te dezbraci de haine! Tot ce contează este să îți doreșți să te distrezi comunicând cu oameni din toată lumea, să înveți să te deschizi în fața altora și să devii o bună ascultătoare și confidentă! Exact ca atunci când stai de vorba cu prietenii tăi pe Whatsapp sau Messenger cu Video Calling, doar că aici vei câstiga și bani făcând asta!

Angajari studio Videochat Bucuresti

Deși trăim într-o eră a comunicării în principal în online, când vine vorba de videochat, subiectul este încă tabu și stigmatizat. Pentru că știm că probabil și tu ai auzit diferite păreri, majoritatea în necunoștință de cauză, vrem să îți explicăm ce presupune exact un job într-un studio videochat-ul non-adult: presupune distracție, comunicare, energie pozitivă și câștiguri foarte bune. Fără nuditate, fără niciun fel de rușine, pentru că acest job este 100% legal, iar tu trebuie să fii serioasă și cuviincioasă ca la orice alt loc de muncă.

Venituri mari DOAR din discutii online !

Oricum stăm cu toții în online mai toată ziua și comunicăm cu prietenii, de ce să nu o duci la nivelul următor? Vei avea ocazia să cunoșți oameni din întreaga lume, să intri în contact cu noi personalități, culturi și obiceiuri, vei putea învăța lucruri noi despre alte țări și îți vei face noi prieteni! Iar în funcție de ține și de nivelul tău de implicare, veniturile tale lunare pot fi inimaginabil de mari – atâta timp cât vei respecta programul ales și vei ajunge mereu la timp, pentru fidelizarea clienților tăi.

100 % NON-Adult

Videochat-ul non-adult nu implică deloc nuditate, nu va fi niciodată nevoie să faci ceva ce nu îți doreșți, nu va trebui decât să îți placă să comunici cu alți oameni și să fii 100% autentică – să nu îți fie frică să îți arăți personalitatea și să te poți deschide în fața unor străini pe care să îi transformi în prieteni.

Icon nu doar fotomodele

Doar 90-60-90? Deloc!

Nu suntem o agenție de modeling in căutare de modele videochat non adult pentru parade de modă, astfel că la noi se poate angaja orice domnișoară sau doamna deschisă la minte și dornică de independență financiară, indiferent de vârstă sau dacă nu se încadrează în standardul 90-60-90.

Usor si la indemana!

Acest job este la fel de ușor ca vorbitul cu prietenii pe Whatsapp sau Facebook. Programele folosite de noi sunt create în așa fel încât să fie foarte simplu și intuitiv de utilizat, iar în cazul în care nu te pricepi foarte bine la calculatoare, echipa noastră de traineri îți va sta la dispoziție pentru a te ajuta.

100 % Legal

Acest job este 100% legal! Vei lucra pe baza unui contract, salariul este transparent, iar taxele către stat vor fi acoperite, exact ca la orice alt job.

Program flexibil

Diferența față de orice alt job, este că noi îți oferim o flexibilitatea a programului. Desigur, va exista un număr minim de ore care trebuie lucrate, în funcție de tipul de contract pe care îl vei semna, însă dacă eșți la facultate sau mai ai un alt job, vei putea alege să lucrezi și în weekend sau ture de seară – pentru noi este important confortul tău!

Nu ai nevoie de experienta

Nu ai nevoie de experiență pentru acest job, pentru că ai deja exact ceea ce căutăm! Știm deja despre tine că eșți deschisă către nou, că îți place să nu depinzi de nimeni și că îți doreșțt să creezi conexiuni cu alți oameni din întreaga lume – pentru noi este mai mult decât suficient

un loc de munca ca oricare altul, unde castigi bani din conversatii !

Știm că salariul este foarte important, reprezintă întotdeauna un punct decisiv pentru candidațîi din orice proces de recrutare. Și mai știm și că, cel mai probabil, ai auzit deja până acum că videochat-ul non-adult este unul din domeniile cu cele mai mari câștiguri în România. Și este adevărat! Iar dacă tu eșți o persoană căreia îi place să muncească, este punctuală și își respectă orarul, colegii și clienții, atunci ai rețeta perfectă a succesului la acest job! Ca la orice job, vei fi plătită în funcție de efortul și munca depuse, astfel că dacă sunt persoane care spun că din videochat-ul non-adult nu se câștigă bine, înseamnă că se așteptau să câștige bani fără să se implice deloc. Haide, ce mai aștepți?