Testimoniale

AFLA DE LA COLEGELE NOASTRE CE INSEAMNA VIDEOCHAT ?

Dacă ai deja prietene care au lucrat sau lucrează în continuare în videochat, vei înțelege că este un domeniu foarte relaxat, desigur, cu reguli pentru siguranța și confortul tău, un domeniu unde se câștigă foarte bine și ai foarte multe de învățat despre alți oameni, despre tine însăți și cum să îți depășeșți limitele.

videochat adult

Videchat adult presupune senzualitate, depășirea limitelor mentale impuse de societate, eliberare, independența și empowerment. Acest tip de job le oferă femeilor puterea și controlul, le ajută să creeze legături cu oameni din alte colțuri ale lumii, totul într-un cadru legal și confortabil, în timp ce câștigurile sunt foarte mari. Toate persoanele care au lucrat în acest domeniu și aveau termen de comparație cu alte joburi, țineau să menționeze cum, în loc să se simtă stoarse de energie la sfârșitul zilei, se simțeau, din contra, mai energice și pline de viață ca oricând.

videochat nonadult

Pentru persoanele care nu se simt pregătite pentru nuditate, videochat-ul non-adult este cea mai bună soluție! Același cadru legal, același sentiment de independența, aceleași câștiguri, în funcție de nivelul de dedicare, zero nuditate. Ambientul este unul de lux, colectivul are un vibe super pozitiv, astfel că studioul nostru este locul ideal pentru ține, dacă ceea ce îți doreșți este să îți schimbi viața în bine!

CÂȘTIGURI FINANCIARE, INDEPENDENȚA, SIGURANȚĂ

Tu alegi!

Indiferent dacă te simți pregătită pentru videochat-ul adult sau dacă vrei să îl încerci pe cel non-adult, noi te asigurăm că te vei simți foarte bine la muncă, ba chiar că și definiția conceptului de muncă va căpăta un cu totul alt sens: va însemna distracție, vei simți că faci ceva cu sens, te vei descoperi pe ține însăți și te vei dezvolta, atât la nivel profesional, cât și personal, iar noi vom fi alături de ține la fiecare pas, fie ca să te ajutăm să te dezvolți și mai mult, fie ca să te felicităm. Cât despre bani, să zicem doar că nu va mai trebuie să îți faci niciodată probleme din cauza lor pentru că ți se va deschide o nouă lume, în care problema achiziționării unei case sau mașini sau a călătoritului va dispărea.

Afla ce spun modelel din studio

Cum este sa faci parte din echipa Bucuresti-Videochat?

"Terminasem facultatea și nu știam pe ce drum să o apuc. Provin dintr-o familie modestă și mi-am dorit întotdeauna să am suficienți bani cât să mă pot întreține singură și să îi și ajut pe ai mei. Videochat-ul non-adult îmi oferă asta, plus că mi-am cumpărat singură mașină, mă plimb prin lume pe oriunde vreau și mi-am și făcut mulți prieteni noi. Sunt cea mai fericită!!!!"
Maria
24 ani
“Mă aflăm într-un punct al vieții mele în care îmi pierdusem încrederea în mine – divorțată, cu un copil, fără bani sau job, pentru că fostul meu soț voia ca eu să am grijă de casă, și nu știam ce să fac cu viață mea, de unde să încep. Faptul că m-am angajat aici mi-a rezolvat toate problemele: am suficienți bani, am timp să stau cu fetița mea datorită programului flexibil și am mult mai multă încredere în mine pentru că mă simt apreciată, îmi place să știu că unii oameni intră pe chat special pentru mine…e o senzație incredibilă de independență pe toate planurile!”
Isa
33 ani
"Inițial eram puțin reticență, însă mă bucur că am ales până la urmă să îmi ascult instinctul. Acest job mi-a deschis foarte mult mintea și am renunțat la prejudecăți, iar asta m-a ajutat foarte mult și pe plan personal pentru că sunt mult mai deschisă față de oameni, nu mai judec după aparențe și mă pot conecta cu alte persoane mult mai ușor și la un nivel mult mai profund, lucru pe care nu îl reușeam înainte.”
Adela
47 ani